бестселери

најдобри цени

Опсег на работа

Најпрофесионално

Удобен живот

Повеќето начини за заштеда

Профил на компанијата

Wuxi Huierjia International Trade Co., Ltd.е професионален снабдувач на домашен текстил. Имаме сопствена фабрика со околу 20 години искуство во меѓународниот бизнис.Нашата главна дејност вклучува различни текстилни производи за домаќинство, хотел, болница, авиокомпанија и бродови за крстарење, како што се штитници за душеци, покривка за софа, водоотпорни влошки, комплети за постелнина, навлаки за перници, перници, завеси, ќебиња итн.

Избрани производи

истражувај повеќе

  • Facebook-wuxiherjia
  • sns05
  • поврзување