paling laris

proses paling apik

Lingkup operasi

Paling profesional

urip Ashie

Paling cara kanggo nyimpen

miramar

titik reys

Wuxi Huierjia International Trade Co., Ltd.minangka pemasok profesional tekstil omah. Kita duwe pabrik dhewe kanthi pengalaman 20 taun babagan bisnis internasional.Bisnis utama kita kalebu macem-macem produk tekstil kanggo rumah tangga, hotel, rumah sakit, maskapai penerbangan lan kapal pesiar, kayata pelindung kasur, tutup sofa, bantalan anti banyu, set sprei, sarung bantal, bantal, gorden, selimut lsp.

Produk Unggulan

njelajah liyane

  • sns02
  • sns05
  • sns04
  • sns03