Na maka moe

E MOE LOA I NA WAHI, I NA WAHI: Huki i waho i keia mama moe makamae a me ka oluolu, ka pale moe ma na wahi a pau - ma kahi moe, ma ka lele ana, ma ka holo kaa loihi, oiai e hoomoana ana - a e lealea i ka hiamoe pau ole, hohonu, hoomaha. , Home, Hotele, Kaʻaahi a i ʻole nā ​​wahi a pau kahi i hoʻopilikia ʻia e ka mālamalama.
INCREASED REM SLEEP: Hoʻomaikaʻi maoli i kou ʻano, ka pae o ka ikehu a me ka hana cognitive a loaʻa i ka hiamoe piha o ka pō me kēia mask silk EYE e pale maoli i ka mālamalama no ka hiamoe wikiwiki a hohonu i kēlā me kēia pō.ʻO 100% Silika maikaʻi loa e hoʻonui ai i kou hiamoe a hoʻomaha iā ʻoe a me kou mau maka.Hiki i ka Silk ke hanu maoli a hoʻoluʻolu maoli i ka ʻili
BLINK FREE & SLEEP IN ANY POSITION: Ua hoʻolālā kūikawā ʻia ka maka maka no ka hōʻoluʻolu hoʻemi ʻana.Mālama kēia mask i kou mau maka mai ka mālamalama me ka liʻiliʻi o ka hoʻoomi ʻana i kou mau maka, nā lihilihi, a me nā maka i kou hiamoe ʻana.ʻAʻole ʻeha ke kaula a hiki ke hoʻoponopono ʻia e hana i ke kūpono ʻoluʻolu loa e hiki ai i kēlā me kēia kūlana hiamoe.
ADJUSTABLE SOFT ELASTIC STRAP: He ʻoluʻolu, hiki ke hoʻololi ʻia a me ka ʻeha ʻole o ke kaula poʻo ʻaʻole e neʻe a hāʻule paha i ka wā e hiamoe ana a i ka wā e hoʻohana ana i kēia mask e kau i ka lāʻau lapaʻau i kou mau maka.He mask kēia e hoʻohana ai ka poʻe i ka noʻonoʻo ʻana a me ka noʻonoʻo ʻana . He mask e hoʻohana ai nā kānaka e uhi i ko lākou mau maka i ka wā e hana ana i kekahi mau hana yoga.
KA MOE OLE OLE ME KA PILLS OR SUPLEMENTS: He nui nā hana maikaʻi o kēia maka maka: 1) Ma ke ʻano he pale hoʻomaha 2) He mask e uhi ai i nā maka i ka wā e kau ana i ka ʻaila a me nā lotions iā ia. /EYE mask mea kūpono no ka insomnia, migraine headaches a me ka maloʻo-maka maʻi, e like me ka breathable, maoli fibers o ka hypoallergenic siliki e hiki ke ola oxygen i loko, oiai e mālama ana i ka ea maloʻo.E kiʻi i kēia mask moe / pale maka i kēia lā a ʻaʻole ʻoe e mihi i kāu hoʻoholo!


Ka manawa hoʻouna: Jan-14-2022
  • Facebook-wuxiherjia
  • sns05
  • pili ana
  • sns03