Madrasstrekk

Å kjøpe en ny madrass er en enorm beslutning og en som du sannsynligvis må leve med i flere år etter at du har kjøpt madrassen.Det er også en vanskelig avgjørelse med så mange alternativer der ute og store variasjoner i priser.
Avgjørelsen du tar nå kan forbedre søvnen din og i sin tur forbedre livet ditt, la oss hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen og ta arbeidet med å ta en lur.
Sengemadrassbeskyttere gir beskyttelse mot støvmidd, væsker, urin, svette og allergener, noe som gjør dem spesielt nyttige for de med barn, kjæledyr, allergier eller inkontinens.
Myk bomullsfrottéoverflate – pustende, kjølig og støyfri;For å holde våre beskyttere kjølige og støyfrie, er overflatematerialet laget med myk bomullsfrottérygg belagt med et pustende, hypoallergenisk og 100 % vanntett membranlag.
Bomullsfrotté absorberer naturlig fuktighet og er helt lydløs.
Fitted Sheet Style for å sikre god passform, et elastisk bånd brukes på sideskjørtet for automatisk å trekke overflødig materiale under madrassen.
Maskinvask med lakenet med vanlige husholdningsvaskemidler som ikke inneholder blekemiddel.Tørketrommel på lav varme.Ikke stryk.


Innleggstid: 08-02-2022
  • Facebook-wuxiherjia
  • sns05
  • kobling