ER MADRASSBESKYTTERE EN HUSHOLDNINGENS NØDVENDIGHET?

For det første, hva er tegnene på veggedyr?

Du vil sannsynligvis først innse at du har veggedyr når du våkner med bitt.Du kan også se blodmerker der du har klemt en veggedyr mens du sov, eller avføringen deres som vises som små brune flekker på sengen din.

ER VEGNEBUGS-RESISTENTE1

Kan veggedyr komme gjennom et madrasstrekk?

Madrassbeskytterevil ikke hjelpe deg med å forhindre veggedyrangrep.Derimot,veggedyr madrassencaseskan hjelpe problemet hvis du allerede har fått dem eller ønsker å forhindre et angrep.Madrasser er spesialdesignet slik at veggedyr ikke kan rømme.

ER VEGNEBUGS-RESISTENTE2

De er storedekkersom helt omslutter en madrass, som fanger eksisterende veggedyr inne og hindrer nye i å komme inn.Madrasser er ikke lufttett og veggedyr kan overleve uten oksygen i 5 dager, men de kan ikke bite deg når de er fanget inne og vil til slutt sulte i hjel.

Madrasser kan beskytte madrassen din, men det hindrer dem ikke i å bo i sengerammen eller divanen din, så du må ta ytterligere tiltak for å bli kvitt dem.

Veggedyrmadrassen kan kjøpes for så lite som $20, selv om du kanskje ønsker å utforske de dyrere alternativene, siden de er mer sannsynlig å være pålitelige, solide og feilsikre.Det er mulig å kjøpe en plantevernmiddelbehandlet innkapsling, men de potensielle helsefarene oppveier den svake økningen i beskyttelsen frainsekter.

Sjekk anmeldelsene for å være sikker på at du kjøper et produkt som er pålitelig og godt laget.En annen vurdering er støy, siden noen innkapslinger er laget av stoff som krøller når du beveger deg i sengen.Dette kan forstyrre søvnen din.

ER VEGNEBUGS-RESISTENTE3

Noen madrasstrekk er designet for å forhindre veggedyr ved å legge et lag med lufttett materiale i midten av madrasstrekket.Dette materialet er ikke bare lufttett, men gir også lyd når du snur deg eller andre bevegelser.

Hvis du eller din kjære liker å svette, kan du kanskje vurdere å bruke enmadrasstrekk i bambus, som har en sterk pusteevne og svetteabsorberende effekt sammenlignet med dette anti-veggedyrmadrasstrekket, hvis det skjer at du eller kjæresten din har en alvorlig søvnforstyrrelse, og knirkelyden er som et mareritt for deg, en annenr lydløst madrasstrekkkan være mer egnet for deg.

veggedyr madrass innkapsling,vanntett madrassbeskytter av bambus,king bed bug madrasstrekk,overmadrass konge,dobbel madrassinnfatning


Innleggstid: 15. mai-2023
  • Facebook-wuxiherjia
  • sns05
  • kobling